de plaatsbeschrijver

Vastgoedprofessional

Het woord vastgoedprofessional zegt genoeg: als u op professionele wijze met vastgoed omgaat, kiest u voor de plaatsbeschrijver. Bent u vastgoedmakelaar, syndicus, rentmeester of runt u een verhuurkantoor? De plaatsbeschrijver verlicht uw takenpakket.  


Even voorstellen… 

De plaatsbeschrijver is ondertussen een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt welke u en uw klanten graag van dienst wil zijn en dit in de ruime regio rond Turnhout. De plaatsbeschrijver werd in 2014 opgestart door Philippe Schottey en sinds 2017 met veel gedrevenheid verder gezet door Jacky Borgmans. Door het dagelijks opmaken van in- en uittredes beschikt Jacky over de nodige ervaring en een geoefend oog. De plaatsbeschrijver kiest ervoor om slechts één aspect uit het vastgoed ten gronde uit te voeren zijnde degelijke in- en uittredende verslagen op te maken bij zowel verhuur als verkoop.
De plaatsbeschrijver is dus geen concullega, maar kijkt ernaar uit uw partner in uw verhuur- of verkoopdossiers te worden.

De plaatsbeschrijver kan uw dossier sterk vergemakkelijken door zijn omstandige en tegensprekelijke documenten en uiteraard de registratie hiervan te verzorgen. Het is dan ook een kleine moeite om eveneens (indien u dat wenst) de registratie van de huurcontracten te verzorgen. Uiteraard is de plaatsvergelijking bij uittrede deel van het takenpakket van de plaatsbeschrijver en zal er in voorkomend geval gestreefd worden naar een compromis waarin zowel huurder als verhuurder zich kunnen vinden.  


Ik bespaar u en uw kantoor tijd en kosten. Intresse? 


Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de vele voordelen van onze samenwerking.  


De plaatsbeschrijver zet door zijn service uw professionaliteit extra in de verf!  


de plaatsbeschrijver