Vastgoedprofeccional

Het woord vastgoedprofessional zegt genoeg: als u op professionele wijze met vastgoed omgaat, kiest u voor de plaatsbeschrijver. Bent u vastgoedmakelaar, syndicus, rentmeester of runt u een verhuurkantoor? De plaatsbeschrijver verlicht uw takenpakket. 

Even voorstellen…
De plaatsbeschrijver is een nieuwe speler op de vastgoedmarkt welke u en uw klanten graag van dienst wil zijn. Vooreerst wil ik benadrukken dat het niet in mijn ambitie ligt ooit als vastgoedmakelaar op te treden. De driejarige opleiding vastgoedmakelaar bij Syntra Kempen is echter wel één van de met succes volbrachte opleidingen, maar ik kies ervoor om slechts één aspect uit het vastgoed ten gronde uit te voeren. De plaatsbeschrijver is dus geen nieuwe concullega, maar kijkt ernaar uit uw partner in uw verhuurdossiers te worden.

De plaatsbeschrijver kan uw dossier sterk vergemakkelijken door zijn omstandige en tegensprekelijke documenten en uiteraard de registratie hiervan te verzorgen. Het is dan ook een kleine moeite om eveneens (indien u dat wenst) de registratie van de huurcontracten te verzorgen. Uiteraard is de plaatsvergelijking bij uittrede deel van het takenpakket van de plaatsbeschrijver en zal er in voorkomend geval gestreefd worden naar een compromis waarin zowel huurder als verhuurder zich kunnen vinden. 

Ik bespaar u en uw kantoor tijd en kosten. Intresse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de vele voordelen van onze samenwerking. 

De plaatsbeschrijver zet door zijn service uw professionaliteit extra in de verf! 

de plaatsbeschrijver